...

Meslek Yüksekokulu

İş Kulübü Eğitimini Tamamlayan NEVÜ Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Sertifikalarını Aldı
22/12/2023

İş Kulübü Eğitimini Tamamlayan NEVÜ Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Sertifikalarını Aldı

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından verilen İş Kulübü eğitimlerini başarıyla tamamlayan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Meslek Yüksekokulu öğrencileri, düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. 

NEVÜ ve İŞKUR arasında imzalanan ‘’İŞKUR Kampüs Hizmetleri’’ iş birliği protokolü kapsamında ve NEVÜ Kariyer Planlama Araştırma ve Uygulama Merkezi (NÜKMER) koordinatörlüğünde, Meslek Yüksekokulu’nun farklı bölümlerinde öğrenimine devam eden öğrencilere İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Eğitmeni Gonca Uğuroğlu tarafından iş arama becerileri, mülakat teknikleri, özgeçmiş hazırlama, iş arama ağı, imaj yönetimi, beden dili konularında eğitimler verdi.

Öğrenciler Sertifikaları Verildi.

Eğitimlerini tamamlayan öğrencilere Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle sertifikaları verildi. Törene;  Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yasin Polat, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Dr. Kutay Cüneray ve Öğr. Gör. Rıdvan Canbaz, NÜKMER Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Toprak Keskin, Müdür Yardımcıları Arş. Gör. Dr. Selin Zengin Taşdemir ve Arş. Gör. Tayyibe Işıl Doğan, İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Gonca Uğuroğlu ile eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrenciler katıldı.