...

Meslek Yüksekokulu

Meslek Yüksekokulumuz Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü Öğrencilerine Yönelik Teknik Gezi Düzenlemiştir.
16/01/2023

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Meslek Yüksekokulu Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı öğrencilerine yönelik NEVÜ Kültür Sanat ve Spor Daire Başkanlığı Kültür Birimi’ne teknik gezi düzenlenmiştir.

Teknik Gezide Gökhan Aktaş’la iletişime geçilmiştir. 30.11.2022’de kendileri bizleri kapıda karşılayarak öncelikle Kültür Sanat ve Spor Daire Başkanlığı binasını gezdirmiştir. Sonrasında konferans salonunda üniversite ve şehri tanıtan bir tanıtım filmi izletilmiştir.

Teknik Gezinin devamında Kültür Biriminin çalışma odalarını gezdirdiler. Çalışma odasında olması gereken malzemelerle ilgili bilgileri paylaştılar. Resmi evrakların işleyişini büro personellerinin nasıl yapması gerektiğine dair detaylı bilgilendirme yaptılar. Bilgilendirmelerin ardından öğrencilerin sorularını cevapladılar.

Mezun olduktan sonra büro personeli olmak isteyen öğrencilerin izlemeleri gereken yollar ve edinilmesi gereken bilgiler hakkında kapsamlı bir görüşmenin gerçekleştiği ziyarette öğrenciler; eşlik eden Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Barış İbrahim Dilek’e ve Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölüm Hocası Öğr. Gör. Huri Nur Anahtar’a değerli vakitlerini ayırarak öğrencilere yaptıkları katkılarından dolayı NEVÜ Kültür Sanat ve Spor Daire Başkanlığı Kültür Birimi Başkan Yardımcısı Selahattin Danacı’ya, Büro Personeli Gökhan Aktaş’a ve Destek Personeli Fadime Demir’e teşekkürlerini iletti.