...

Meslek Yüksekokulu

Azami Öğrenim Süresini Dolduran Öğrenciler İçin Hiç Almadığı veya Devamsızlık Sebebiyle Başarısız Sayılmış Oldukları Tüm Dersleri İçin İki Ek Sınav Hakkı Tanınmıştır.
24/01/2022

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın almış olduğu karar gereğince azami öğrenim süresini dolduran öğrenciler için hiç almadığı veya devamsızlık sebebiyle başarısız sayılmış oldukları tüm dersleri için iki ek sınav hakkı tanınmıştır. Tanınan bu haktan 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı’ndan itibaren azami sürelerini tamamlamış olup ilişiği kesilenler de 31 Ocak 2022 Pazartesi günü mesai bitimine kadar dilekçe ile başvuru yapmaları halinde yararlanabileceklerdir.

Gerçekleştirilecek olan Ek Sınavlara katılmak isteyen öğrencilerimizin 31 Ocak 2022 günü mesai bitimine kadar Yüksekokul Müdürlüğü’ne dilekçe ile başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvuru dilekçesi elden teslim edilecektir. Elden teslim imkânı bulunmayan öğrencilerimizin doldurdukları dilekçeyi e-posta adresine gönderip (myo@nevsehir.edu.tr) son başvuru tarihine kadar da aslını posta/kargo yoluyla ulaştırmaları gerekmektedir.

Harç ücreti ödememiş bu kapsamdaki öğrencilerin sınavlara girebilmeleri için harç borcunu ödemeleri gerekmektedir.

Sınav programı başvuru takvimi çerçevesinde web sayfamızda ilan edilecektir.

Başvuru dilekçesi için tıklayınız.


Birinci ve İkinci Sınavlar İçin Başvuru Değerlendirme ve Sınav Takvimi

Ek Sınavlara Son Başvuru Tarihi

31 Ocak 2022

Başvuruların Değerlendirilmesi ve Sınav Takviminin İlanı İçin Son Gün

02 Şubat 2022

Birinci Ek Sınav Tarihleri

16-22 Şubat 2022

İkinci Ek Sınav Tarihleri

28 Şubat-6 Mart 2022