...

Meslek Yüksekokulu

Pazarlama Programı 2017 Yılı Etkinlikleri
24/05/2017

      Kapadokya Forum AVM’de bulunan  Mavi  ve  U.S. POLO ASSN. İşletmecisi ve Yöneticisi Sayın Ahmet SERHATLI Pazarlama programı öğrencileri ile deneyim ve tecrübelerini paylaştı.

        Pazarlama programı öğrencileri Avanos’ta bulunan GÜRAY MÜZEYE ziyarette bulundu. Aynı zamanda İşletme sahibi pazarlama programından mezun olan öğrencimiz Nihat Demirtaş müze ve faaliyetleri hakkında öğrencilere bilgi verdi.

      Satış Yönetimi dersi kapsamında öğrencilerimiz Resul KARLI ve Yunus Emre BAYRAM tarafından yapılan Satış uygulaması 

      Sanofi İlaçları Satış Temsilcisi Ali Alper AFŞAR Pazarlama programı öğrencileri ile buluştu. İlaç sektöründe pazarlama konusunda öğrencilere bilgi verdi.

      Pazarlama programı öğrencileri tarafından Tv Reklamcılığı dersi kapsamında dersin sorumlusu Öğr.Gör.Pınar GÜNGÜR ve Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr. Neşe ACAR eşliğinde  Aksaray’da bulunan kanal 68 ‘e teknik gezi düzenlendi. Ayrıca Aksaray Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Celil ACAR, Cann Reklam Ajansı sahibi Derya ÖZABA tarafından reklam sektörü hakkında öğrencilere bilgi verildi.

     

         Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı, Muşkara Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Simtel Ofset Matbaacılık Şirketi yetkilisi Bayram Ekici, Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü ve Tasarım Bölümü tarafından düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katıldı. Bilgi ve tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.